Párek v listovém těstě

Středa
Značka: Doktor Pekař
46 Kč / ks
Na objednávku

Páreček je fajn, a když ne v rohlíku, tak v listovém těstě. No a místo kečupu jsme dovnitř uryli trochu rajčatového protlaku, dokud neochutnáte, neuvěříte co to s tím párkem udělá za parádu.

Uzávěrka objednávek: úterý v 7:00

Detailní informace

Detailní popis produktu

Těsto: škrob (kukuřičný, rýžový), margarín (rostlinné
tuky a oleje (řepkový, kokosový, slunečnicový), voda,
emulgátor E471, regulátor kyselosti E330 a E331,
jedlá sůl, přírodní aroma, barvivo betakaroten),
mouka rýžová, vláknina (z čekanky, z indického
jitrocele), stabilizátory (E464, E412), dextróza, sójová
bílkovina, sušený tuk (slunečnicový), emulgátor
(E322), kypřící látky (E450, E500).

Náplň: vídeňský
minipáreček (Vepřové a hovězí maso 80 %, pitná
voda, jedlá sůl, škrob, koření v různém poměru,
stabilizátor: trifosforečnany, cukr, látka zvýrazňující
chuť a vůni: glutaman sodný, aroma, antioxidant:
kyselina L-askorbová, barvivo: E120, konzervant:
dusitan sodný, jedlé kolagenové střevo) rajčatový
protlak (pitná voda, rajčatový protlak, cukr ,
zahuštovadlo: E1422 , regulátor kyselosti: kys.
citrónová, konzervační látka: sorban draselný).

 

Alergeny: vejce, sója

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové
EAN: 8594199154283

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Naše filozofie je jednoduchá. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu, řeší denně problém s pečivem. Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Mnoho celiaků doma peče svůj vlastní chléb, ale potýká se s kolísající kvalitou a hlavně s trvanlivostí. 

My jsme se rohodli to změnit a proto vám přinášíme zcela novou kvalitu na trhu s bezlepkovým pečivem. Vyrábíme 100% čerstvé bezlepkové pečivo nejvyšší kvality. Naší stálicí a tahounem je bez­lepkový kvasový chléb.

Náš chléb je i po několika dnech díky svému živému kváskovému základu ve výborné kondici. Není třeba ho před každým použitím trápit v topinkovači, svou strukturou i chutí se velice blíží obyčejnému lepkovému chlebu.