Kaoka

Kakaové boby jsou rozhodující surovinou určující kvalitu čokolády a zaměstnanci společnosti KAOKA jsou v úzkém kontaktu s jejich pěstiteli na všech kontinentech, odkud se kakaové boby vykupují. V současné době fungují projekty spolupráce v Ekvádoru (Jižní Amerika), Vanuatu (Oceánie), Svatém Tomáši a Princově ostrově (Afrika). Zakladatel společnosti, pan André Deberdt, a technický tým cestují pravidelně do těchto oblastí, kde na místě s pěstiteli analyzují jak technickou tak sociální situaci a provádějí opatření nezbytná k vyřešení eventuálních problémů. Toto předávání znalostí a zkušeností umožňuje drobným pěstitelům vytvářet silná, efektivní a dobře řízená sdružení, což je nezbytná podmínka k úspěchu. Pro společnost KAOKA jsou pevné vztahy s pěstiteli a jejich sociální a ekonomická situace nedílnou součástí ekologického způsobu pěstování a výroby biopotravin. Farmářům pak z tohoto přístupu k obchodování, který zahrnuje technickou a finanční pomoc a garantované výkupní ceny, plyne ekonomický růst a jistota budoucnosti. V dnešní době spolupracuje KAOKA s téměř 3000 farmářů a jejich rodin.

Žádné produkty značky Kaoka nebyly nalezeny...