Vysocké pekařství
Po vyndání z pece je každé pečivo teplé a většinou i dobré. Na tom tradičním si ale pochutnáte i po pár hodinách. Jestli například chléb, který jste koupili, vrátíte druhý den do chlebníku a nebo dáte usušit králíkům, je dáno způsobem jeho výroby. Kváskový chléb (z přírodních žitných kvasů), vysocký chleba z parní pece, lučanské a vysocké housky, ořechový chléb, semínkový chléb, bratislavské rohlíčky, koblihové kremrole..., to jsou jen některé z mnoha oblíbených výrobků, díky nimž k nám chodí lidé z jablonecka a semilska nakupovat přes dvacet let (že je to pečivo opravdu vyhlášené dokazuje i fakt, že už jsme s ním provoněli i část Prahy)
|
![]() |
Žádné produkty značky Vysocké pekařství nebyly nalezeny...